ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Επισκόπηση της Σχολής Οδηγών

ODIGWcards2SIDENEW
AYTOKINHTO_MHXANH
Προσιτά, αποτελεσματικά και βολικά μαθήματα οδήγησης

Η σχολή οδηγών “ΟΔΗΓΩ” ιδρύθηκε από τον εκπαιδευτή οδηγών, Νίκο Παπαγεωργίου, στο Λιτόχωρο, τον Αύγουστο του 2011. Για την στέγασή της επιλέχθηκε το ιστορικό κέντρο της κωμόπολης, και συγκεκριμένα η περιοχή “παζάρι”, δίπλα στην κεντρική πλατεία του Αγίου Νικολάου.

Ο κύριος εκπαιδευτής οδηγών της σχολής οδηγών “ΟΔΗΓΩ”, Νίκος Παπαγεωργίου, έχει πολυετή εμπειρία στην εκπαίδευση υποψηφίων οδηγών, αλλά και υποψηφίων εκπαιδευτών οδηγών. Αρκετοί νέοι εκπαιδευτές οδηγών της βόρειας Ελλάδας υπήρξαν μαθητές του στο εξεταστικό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο Νίκος Παπαγεωργίου εφαρμόζει εξατομικευμένο πρόγραμμα εκμάθησης οδήγησης, ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε εκπαιδευόμενου. Παρέχει δωρεάν υλικό για την θεωρητική εκπαίδευση, ενώ παραλαμβάνει τον εκπαιδευόμενο από τον χώρο επιθυμίας του (σπίτι, εργασία). Τα πρακτικά μαθήματα περιλαμβάνουν οδηγική εμπειρία σε όλων των ειδών τις οδηγικές καταστάσεις: εντός πόλης, σε εθνική οδό, σε επαρχιακή οδό, απότομες κλίσεις, βρεγμένο/ολισθηρό οδόστρωμα.

Το Κέντρο Θεωρητικής Εκπαίδευσης Υποψηφίων Οδηγών (ΚΕ.Θ.Ε.Υ.Ο.) της σχολής οδηγών “ΟΔΗΓΩ” είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα εποπτικά μέσα, ενώ φορητοί υπολογιστές είναι στη διάθεση των υποψηφίων για την αυτοαξιολόγηση & κατάρτισή τους.

Τα εκπαιδευτικά οχήματα της σχολής οδηγών “ΟΔΗΓΩ” είναι σύγχρονα και σε άριστη κατάσταση. Εξασφαλίζουν την ασφάλεια και την άρτια κατάρτιση των υποψηφίων οδηγών στις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Στόχος της σχολής οδηγών “ΟΔΗΓΩ” είναι η εκμάθηση ασφαλούς/παθητικής οδήγησης και η δημιουργία σωστής οδικής παιδείας.

Η οδήγηση είναι μία ικανότητα που μαθαίνεται μόνο μία φορά, οπότε επιλέξτε την σχολή οδηγών “ΟΔΗΓΩ” για την απόκτησή της!

  • Προσφέρουμεμαθήματα έξι ημέρες την εβδομάδα.

  • Βοηθάμε τους αγχώδεις οδηγούς και τους ηλικιωμένους.
  • Προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες σε λογικές τιμές.

  • Προσφέρουμε τη χρήση  εκπαιδευτικών αυτοκινήτων (όλων των κατηγοριών) για οδικές δοκιμές.

Τα πλεονεκτήματά μας

 

97 %
ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ
95 %
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
25.000 +
ΩΡΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
1000 +
ΜΑΘΗΤΕΣ

Εκπαιδευτής

Η πολυετής εμπειρία, είναι η εγγύηση σας για την επιτυχή απόκτηση του διπλώματος σας!
Βάλτε μπροστά την μηχανή
Η επιλογή της Σχολής Οδηγών ¨ΟΔΗΓΩ¨ θα σας βάλει στο δρόμο για να γίνετε ένας καλύτερος οδηγός.

Επικοινωνηστε μαζι μας